Power Rangers, eroii nu au o viata usoara

Povestea inspirationala a cinci tineri rebeli, care salveaza Pamantul cu ajutorul unor idei indraznete si a unor decizii intelepte.

Power Rangers aduce o lume a contrastelor. Tanarul, fosta vedeta de fotbal american, cazut in dizgratia comunitatii mici, dar care ascunde secretul supravietuirii planetei, are in el reteta liderului ce va fi sa fie. El ia apararea colegului neinteles al grupului. Rebelele adolescente gasesc puterea de a recunoaste ca, pana la urma, ele sunt cele care interpreteaza gresit realitatea in care traiesc si se redreseaza. 

        Pe scurt, toti cei cinci tineri, dintr-un mic oras, insa cu un mare rol in perpetuarea speciei umane, salveaza lumea. Deh… esentele tari se tin in sticlute mici. Cam asta poti vedea si tu la Inspire Cinema, daca alegi sa-ti duci copiii la Power Rangers. Alor mei le-a placut. Pe blog:http://craiovablogger.blogspot.ro/2017/04/power-rangers-doar-copiii-mai-pot-salva.html


Ma numar printre cei care au crescut cu desenele Power Rangers si imi amintesc ca asteptam in fata televizorului, sa inceapa un nou episod. Recent, am fost la avanpremiera noului film al seriei, curioasa fiind cum arata super-eroii in zilele noastre. Sincer, filmul m-a cucerit complet! 

Cinci tineri, fiecare cu problemele specifice adolescentilor, care chiar daca initial nu par sa aiba ceva in comun, destinul ii aduce in acelasi loc, in acelasi timp pentru a indeplini o misiune importanta. Aici incepe jocul.

                                                                                                     

Peste noapte ei afla ca sunt super-eroi si ca trebuie sa isi salveze nu doar orasul natal, ci si intreaga planeta, de o forta malefica. Ei sunt singuri care pot castiga aceasta lupta, insa timpul lor de pregatire este limitat. Pe blog: http://www.notiteleionelei.ro/2017/04/07/power-rangers-la-inspire-cinema/.                                                                                                           


L-am dus pentru prima data la cinematograf pe fiul meu si am vazut impreuna Power Rangers. Un film captivant pentru toti cei pasionati de personajele eroi. A fost atat de incantat, incat a doua zi a povestit si colegilor despre Rangerii: Jason, Kimberly, Billy, Trini si Zack.

Pelicula spune povestea a cinci adolescenti care provin dintr-un mic orasel american si devin eroii exceptionali. Ei lupta pentru salvarea planetei, amenintata de o forta extraterestra, iar dupa multe grele incercari, ei devin o adevarata echipa, unita si puternica, capabila sa tina piept adversarului.

Noua ne-a placut mult. Duceti-va copiii pentru a se bucura de aventurile celor cinci eroi si de mesajul pozitiv transmis de acest film. La final si noi vom tine de manute mici eroi zambareti. Pe blog textul integral: https://www.cocktaildeviata.com/2017/04/premiera-power-rogers/


Power Rangers, echipa indragitilor super-eroi, celebra inca din 1993, cand Mighty Morphin a dat startul francizei, continua seria cu o aventura plina de actiune. Rangerii afla spre surprinderea lor, ca au super puteri si trebuie sa invete sa le foloseasca pentru a salva omenirea.

In film joaca si celebra actrita Elisabeth Banks, care a fost distribuita in rolul Ritei Repulsa, principalul personajul negativ al seriei. Vrajitoarea extraterestra isi foloseste puterile supranaturale pentru a distruge echipa Power Rangers si pentru a capata dominatia galactica.

                                                                                                                         

Eroii peliculei recent lansate au o infstisare moderna si poarta costume mai sofisticate, asemanatoare ca aspect, dar de culori diferite. Acestea ii imbraca automat intr-o armura demna de filme SF. Odata „metamorfozati“ ei devin puternici, rezistenti si capata puteri supraomenesti, cum ar fi capacitatea de a deveni invizibili. Ca orice eroi care se respecta, membrii echipei Rangers nu-si pot folosi autuurile pentru un castig personal si nici nu-si pot dezvalui public identitatea, daca vor sa nu-si piarda puterile.

Alte articole