Despre sali

Inspire Cinema este cel mai nou cinematograf din Romania, deschis pe 9 iunie 2016 si cel de-al 4-lea cinematograf din aceasta retea nationala de cineplex-uri dezvoltata de firma Pro Solutions.

Inspire Cinema este primul multiplex din Craiova, situat in incinta Mercur Center, avand o suprafata totala de 1.900 metri patrati, 6 sali de cinema integral digitale, dintre care 4 sali sunt echipate cu tehnologie 3D de ultima generatie, iar 2 sali sunt dotate cu tehnologie 2D.

 

Salile de cinema sunt dotate cu echipamente de cea mai buna calitate:

  • Sisteme de proiectie Christie Digital;
  • Sunet Dolby Digital Surround;
  • Scaune confortabile de calitate superioara;
  • Sisteme de proiectie 3D MasterImage.

 

Cu un design futurist, multiplex-ul are o capacitate totala de 580 de locuri, incluzand locuri special destinate persoanelor cu dizabilitati. Salile au o capacitate cuprinsa intre 88 si 100 locuri pe scaune. Spatiul mai mult decat generos ofera zone de lobby, o terasa si o cafenea special amenajate pentru petrecerea timpului liber al cinefililor.

Multiplexul colaboreaza cu toti distribuitorii importanti de filme din Romania si proiecteaza cele mai noi si de succes productii romanesti si internationale, dorind astfel sa satisfaca dorinta craiovenilor de a viziona filme la standarde ridicate.

Incepand din aceasta vara, cinefilii sunt asteptati sa intre intr-o noua lume a divertismentului si sa experimenteze un nou concept cinematografic 3D, la Inspire Cinema – It’s Movie Time!

 

INSPIRE CINEMA CRAIOVA

      

 

      

 

       

 

INSPIRE CINEMA ALBA IULIA