Despre sali

Inspire Cinema este o retea romaneasca de cinematografe, care dispune de trei locatii deschise in doua orase din tara: Craiova si Alba Iulia. Ne dorim ca de fiecare data cinefilii sa experimenteze un nou concept cinematografic 3D, cu tehnologie de ultima generatie, prin calitatea si confortul serviciilor oferite. Saptamanal, este publicat un nou program cinematografic, care aduce cele mai noi filme lansate in Romania, in premiera si avanpremiera. Preturile, si alte servicii si oferte, precum miercuri 1+1 gratis, vouchere film cadou, carduri de fidelitate, evenimente corporate si de grupuri extinse, sau publicitate in cinema, sunt detaliate pe website. Biletele si rezervarile pot fi achitate online si pe aplicatia gratuita de mobil Inspire Cinema, din contul de client, disponibila in magazinele Google Play si App Store. 

 

Inspire Craiova Mercur s-a deschis pe 9 iunie 2016 si este primul cinematograf care a lansat acest brand si cel de-al 4-lea cinematograf operat de firma Pro Solutions. Este primul multiplex din Craiova, situat in incinta centrului comercial Mercur Center, etaj 4, avand o suprafata totala de 1.900 metri patrati, 6 sali de cinema integral digitale, dintre care 4 sali sunt echipate cu tehnologie 3D de ultima generatie, iar 2 sali sunt dotate cu tehnologie 2D, si o capacitate de 570 locuri. Cinematograful dispune de o terasa exterioara acesibila clientilor, cu o panorama superba catre Piata Mihai Viteazul din Craiova.

 

Inspire Cinema Alba Iulia situat in Alba Mall, la parter, a trecut printr-un proces de rebranding in octombrie 2017, preluand caracteristicile vizuale ale brand-ului, si in acelasi timp au fost implementate conceptele distinctive, printre care: fidelitatea clientilor, plata online integrata pe website si aplicatia de mobil gratuita. Locatia dispune de 3 sali, dotate cu tehnologie de proiectie 3D si 2D, o capacitate de 310 locuri, cafenea si un foaier generos. Cinematograful a fost initial deschis in mai 2014, sub numele de Colours Cinema.

 

Inspire Cinema VIP Electroputere este cel mai nou cinematograf din aceasta retea, si primul cinematograf integral VIP din Romania. Situat in Electroputere Mall la etajul 1, dispune de 7 sali de cinema echipate cu cele mai noi sisteme de proiectie 3D, si are o capacitate de 580 locuri. Sala 1 Ultra 4K dispune de cel mai mare ecran din aceasta retea cu posibilitate de redare a imaginii in format 4K si cel mai performant sunet, Christie Vive Audio. Sala 7 Junior este dedicata special copiiilor, cu un design nonconformist si primitor, iar primele 3 randuri sunt dotate cu fotolii nerabatabile si sezlonguri de dimensiuni reduse. Toate cele 7 sali au fotolii rabatabile din piele sintetica, masuta individuala, suport pentru pahar si mufa USB in scaun pentru incarcarea telefonului mobil pe timpul proiectiei si un spatiu generos intre randuri. Cinematograful a fost deschis pe 17 octombrie 2018.

 

Salile de cinema ale cinematografelor sunt dotate cu echipamente de cea mai buna calitate:

  • Sisteme de proiectie Christie Digital;
  • Sunet Dolby Digital Surround;
  • Scaune confortabile de calitate superioara;
  • Sisteme de proiectie 3D .

 

Toate locatiile dispun de locuri special destinate persoanelor cu dizabilitati si acces facil. 

Multiplexul colaboreaza cu toti distribuitorii importanti de filme din Romania si proiecteaza cele mai noi si de succes productii romanesti si internationale, dorind astfel sa satisfaca dorinta craiovenilor si albaiulienilor de a viziona filme la standarde ridicate.

 

Cinefilii sunt asteptati sa intre intr-o noua lume a divertismentului si sa experimenteze un nou concept cinematografic 3D, la Inspire Cinema – It’s Movie Time!