Inspire ME: Sueta cu Nico, solista No Antidote

27-04-2017 - Inspire Cinema
Nicoleta Polifronie-Ungureanu, No Antidote

De la Nico, membra trupei pop-rock No Antidote, am aflat ca se pregateste sa devina mamica de fetita, ca band-ul va marca un deceniu de activitate, prin lansarea unui album si ca se simte cucerita de filmele, care au povestea inspirata din viata reala.

Ai ales un mod inedit pentru a anunta ca vei deveni mamica

Da, ca sa fie ceva mai “dramatic”, am anuntat colegii de trupa, chiar inainte sa urcam pe scena la un concert. Sotul meu aflase cu putin inainte, cand ne indreptam catre locatia acelui concert, dar dupa ce a parcat masina, ca sa evit orice conjunctura periculoasa. (zambeste)

Un nou membru in familie. Cum va pregatiti?

Voiam de ceva ani sa facem pasul, dar acum a sosit momentul pentru ca acum ne simtim pregatiti, pentru o asemenea responsabilitate. Fiind amandoi artisti, ancorati in lumea fascinanta a muzicii si a dansului, avem suflete de copii. Ne jucam, radem mereu si nu prea lasam loc de tristete sau suparari. Cam asa ne pregatim si de viata alaturi de fetita noastra.             

                                                 

 

Ce schimbari a adus sarcina in viata ta?

Pana acum, schimbarile nu sunt majore, duc o viata normala, ies in oras cu prietenii, imi place galagia, agitatia, imi plac oamenii.

Merg la repetitii si la concerte, iar acum urmeaza o luna de foc, plina de evenimente cu trupa. Dupa luna iunie o sa fac o pauza pana dupa ce voi naste, in august. 

Proiecte noi si in familia No Antidote?

Ne pregatim sa marcam un deceniu de No Antidote prin lansarea primului nostru album si a unui videoclip. Legat de aniversare, va tinem la curent pe pagina noastra de Facebook.

Foto: Bogdan Grosu

Spuneai ca iubesti cinematografia si iti place sa te reaxezi cu gasca la film, ori de cate ori ai ocazia. Ce tip de filme preferi?

Degust cu aproape aceeasi placere orice tip de film. Productiile romantice nu ma prea atrag, insa cele psihologice, SF-urile si cele de groaza le-as clasa in topul preferintelor mele. Daca este si o poveste inspirata din viata reala, deja sunt cucerita.

Material realizat de Carmen Girbea - Inspire Cinema.

Alte articole