Inspire ME: Domnilor, atentie la lungimea pantalonului

23-03-2017 - Autor: Eli Adam, consultant de imagine si stil
Lungimea nepotrivita a pantalonului, compromite intreaga tinuta

Daca in articolul precedent discutam despre rochii fastuoase, ideale de a fi purtate la evenimente cu covor rosu, azi ne indreptam atentia catre tinuta domnilor.

            Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont din punct de vedere vestimentar, este lungimea pantalonului, pentru ca aceasta conteaza foarte mult estetic, iar o pereche de pantaloni care nu pica bine, strica intreaga tinuta. Desi planeaza o mare dilema asupra acestui subiect, in realitate lucrurile stau foarte simplu. Domnii trebuie sa stie ca marginea pantalonului trebuie sa se opreasca undeva deasupra calcaiului, incaltati fiind. Nici mai mult, nici mai putin. 

Daca pantalonul este prea lung sau prea scurt, ca in exemplele de mai jos, fie ii ajustati (daca se poate), fie este cazul sa alegeti altii:

           

                 Sa nu uitam nici faptul ca intotdeauna, atunci cand ne construim tinuta, vom avea in vedere tipul si contextul evenimentului, dar si tipul de dress code, care in general este specificat in invitatie. Daca nu avem inspiratie sau suntem in impas, avem ca varianta ajutatoare si sfatul unui specialist in domeniu.

Credit foto: oscar.go.com

Text: Eli Adam, consultant imagine si stil (styleaffairs2015@gmail.com)

Alte articole