Inspire ME: Consumati cu incredere Designul Romanesc

06-04-2017 - Autor: Eli Adam, consultant de imagine si stil
Creatiile designerilor dau un plus de originalitate stilului vestimentar

           Imaginea conteaza si asta nu este o noutate! Fie ca mergem la film cu gasca  sau la o gala somptuoasa, schimbam doar stilul vestimentar, nu si pe cel personal. Stilul personal este cel care ne defineste personalitatea, prin alegerile prin care le facem. Asa ca, haideti sa facem alegeri inspirate!

Tips of the day: luati in calcul creatiile designerilor romani. Pe langa faptul ca reprezinta o alternativa originala la hainele de serie, promoveaza motivele si valorile nationale.

            Veti purta astfel tinute unice, care vor atrage pozitiv atentia asupra voastra si va vor da incredere. Totodata, sprijinindu-i pe artistii designului vestimentar, veti avea parte de sesiuni de shopping mai placute si veti face lumea mai frumoasa. Cum asa? Simplu:

Consumand design romanesc, contribuim la crearea unei economii locale durabile, ceea ce inseamna cresterea nivelului de trai al nostru, al tuturor.

Diminuam poluarea si consumul  excesiv de resurse naturale generate de impachetarea excesiva si transportul pe distante lungi.

Brandurile mici, locale, create de designeri tineri si independenti, sunt focusate pe calitate si design.

Micii producatori sunt pasionati de ceea ce fac si acorda mai mult timp si atentie clientilor.

           Asadar, daca doriti sa va improspatati garderoba odata cu venirea sezonului cald si apropierea sarbatorilor Pascale, luati in calcul si aceasta varianta.

          Exista si in Craiova destule optiuni in acest sens, privite fie individual ca ateliere si studio-uri de design vestimentar sau bijuterie contemporana de autor, fie laolalta sub forma de targuri de profil, unde creativii locali isi dau intalnire pentru a-si prezenta produsele in fata publicului. O pagina dedicata acestei tematici este coolhunting afFAIRs, pe care va invit sa o accesati daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de gen din Craiova.

Credit foto: Beatrice Poenariu  

Text: Eli Adam, consultant imagine si stil 

 

 

 

Alte articole