Un nou concept cinematografic in Alba Mall – Inspire Cinema!

Un nou concept cinematografic in Alba Mall – Inspire Cinema!

Cinematograful Inspire Cinema din Alba Mall isi deschide portile si asteapta cinefilii sa se bucure de un design modern al locatiei, de adoptarea de sisteme noi si rapide de rezervare si achizitionare a biletelor online, precum si de o politica de carduri de fidelitate, menita sa rasplateasca clientii fideli. Iubitorii de film se vor putea bucura de beneficiile cardului de fidelitate, care transforma punctele acumulate la fiecare achizitie, in produse de la barul din incinta cinematografului.

“Cinematograful trece printr-un amplu proces de dezvoltare si de imbunatatire a serviciilor, atat in ceea ce priveste partea tehnologica, cat si relatia pe care o avem cu clientii nostri. Noua abordare va reflecta foarte bine ceea ce ne dorim sa reprezentam pentru publicul nostru: un cinematograf romanesc modern, un cadru agreabil de divertisment pentru albaiulieni, unde se folosesc tehnologii de ultima generatie, unde confortul si inovatia sunt valori prioritare si unde se proiecteaza filme de calitate, oferind astfel o experienta cinematografica excelenta,” – a declarat Adrian Cojocaru, administrator Pro Solutions.

Aceasta redefinire a identitatii cinematografului vine sa reflecte noua strategie a companiei Pro Solutions care devine Inspire Cinema si se identifica cu ideea de noutate, modernitate, confort si respect pentru consumatori.

Odata cu lansarea Inspire Cinema, cinefilii vor avea acces la un nou website, www.inspirecinema.ro, care permite o mai buna gestionare a sistemului de rezervari si achizitionare a biletelor din contul de client personal, reducand astfel timpul petrecut la casele de bilete. Noua aplicatie de mobil dedicata, Inspire Cinema, permite de asemenea, pe langa rezervarea si achizitia de bilete, si vizualizarea trailerelor filmelor din program. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare android si iOS si poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store. Totodata, in cazul in care o rezervare nu mai poate fi onorata, clientul are control in cont si aceasta poate fi stearsa instant. Utilizatorul are acces constant la istoricul punctelor de fidelitate acumulate prin intermediul cardului de fidelitate, in momentul achizitiei, online sau de la case.

Albaiulienii pot fi la curent cu noutatile cinematografice din orasul lor accesand atat noul website www.inspirecinema.ro, aplicatia de mobil gratuita, dar si retelele de socializare Facebook, Twitter, Google + si canalul de Youtube Inspire Cinema.

Inspire Cinema este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc ca modalitate de divertisment vizionarea filmelor la cinema, pentru ca asigura toate conditiile în acest sens: spatiu modern, tehnologie de ultima ora, si cele mai asteptate premiere si avanpremiere, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

                                                                                                                     * * *

Incepand din 29 septembrie 2017, Inspire Cinema Alba Iulia devine al doilea cinematograf care opereaza sub brand-ul Inspire Cinema, primul fiind localizat in Craiova, si al patrulea cinematograf din reteaua nationala de cineplexuri, dezvoltata de firma Pro Solutions, un operator de cinematografie cu actionariat romanesc.

Cinematograful din incinta Alba Mall este un cineplex digital care dispune de trei sali de cinema, echipate cu echipamente de proiectie digitala 2D si 3D, cu o capacitate totala de 310 de locuri si un foaier multifunctional, cu un spatiu generos si un design futurist. Salile de cinema sunt dotate cu echipamente de cea mai buna calitate: sisteme de proiectie 3D MasterImage si Christie Digital- lider mondial in ceea ce priveste proiectia de cinema, sunet Dolby Digital Surround, dar si cu scaune confortabile de o calitate superioara.

Alte noutati