Concurs Midnight Sun

Concurs Midnight Sun

Inspire Cinema si Vertical Entertainment te invita la CONCURS!

Cu premiera in cinematografe pe 20 aprilie 2018, filmul “Midnight Sun” prezinta povestea lui Katie, o tanara de 17 ani obligata sa stea inchisa în casa inca de mica din cauza unei boli foarte rare care ii interzice expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci cand fata il cunoaste pe Charlie, cu care traieste o frumoasa dragoste de vara.

Participa la concurs pe pagina de Facebook si poti castiga una dintre cele 3 carti “Sub Soarele Noptii” scrise de Trish Cook puse in joc (2 premii Craiova, 1 premiu Alba Iulia). Raspunde corect la intrebarea de mai jos si mentioneaza locatia Inspire Cinema cea mai apropiata de tine (Alba Iulia sau Craiova) pana luni, 30 aprilie 2018 (ora 16:00):

CUM SE NUMESC ACTORII CARE II INTERPRETEAZA PE KATIE SI CHARLIE IN FILMUL “MIDNIGHT SUN”?

Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti pe platforma random.org si anuntati pe Facebook pe 30 aprilie 2018. Conditii: o persoana poate sa participe o singura data la concurs; vor fi luate in considerare doar raspunsurile corecte; premiul se ridica personal din incinta cinematografului. Pentru informatii suplimentare: office@inspirecinema.ro.

Succes!

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

Maria Daniela, Dariana Blaga din Craiova si Bogdan Dragomir din Alba Iulia. 

Alte noutati