Concurs Book Club

Concurs Book Club

Inspire Cinema si Vertical Entertainment te invita la CONCURS!

Daca esti in cautare de senzatii tari, daca vrei sa incerci lucruri noi, hai in Clubul Femeilor Dezlantuite. Vino la cinema sa vezi o comedie nebuna despre patru prietene care au infiintat un club de lectura pentru a-si stimula mintile si care ne arata ca viata poate incepe din nou la orice varsta.

Participa la concurs pe pagina de Facebook si poti castiga una dintre cele 20 carti ecranizate oferite de Vertical Entertainment. 
Fa-ti un SELFIE LA CINEMA cu PRIETENELE la filmul Book Club, posteaz-o pe pagina concursului si mentioneaza locatia in care ai facut poza (Alba Iulia sau Craiova) pana duminica, 03 mai 2018 (ora 23:00).

Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti pe platforma random.org si anuntati pe Facebook pe 4 iunie 2018. Conditii: o persoana poate sa participe o singura data la concurs, cu o singura poza; vor fi luate in considerare doar pozele care indeplinesc cerintele concursului; premiul se ridica personal din incinta cinematografului.

Ne rezervam dreptul de a sterge poze indecente, in care este o singura persoana, care sunt facute in alt lant cinematografic, sau care nu fac subiectul concursului. Pentru informatii suplimentare: office@inspirecinema.ro.
Succes!
#InspireCinema
#ItsMovieTime
#ConcursBookClub

Alte noutati