Concert André Rieu la Inspire Cinema

Concert André Rieu la Inspire Cinema

André Rieu in proiectie cinematografica inedita la Inspire Cinema!

Inspire Cinema pregateste cinefilor si iubitorilor de spectacol, o premiera cinematografica inedita in weekend-ul 27 - 28 iulie: concertul André Rieu - “Invitatie la dans”.

Concertele anuale din orasul natal al lui André Rieu atrag fani din toate colturile lumii. Piata medievala a orasului este transformata intr-un cadru spectaculos pentru concertele de neuitat destinate pentru toate varstele care sunt pline de umor, distractie si emotie – si bineinteles muzica sublima.

Anul acesta André Rieu va invita sa va puneti pantofii de dans pentru concertul sau spectaculos din 2019 din orasul Maastricht intitulat: "Invitatie la dans”, ce va fi difuzat la Inspire Cinema Alba Iulia, Craiova Mercur si VIP Electroputere.

Noptile de vara sunt facute pentru dans iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie sa o pierdeti! Pregatiti-va sa va bucurati de aceasta sarbatoare magica a dansului pe marele ecran din confortul cinematografului tau local.

Alaturati-va lui André Rieu, orchestrei sale Johann Strauss, sopranelor de clasa mondiala, Platin Tenors si invitatilor speciali pentru o experienta cinematografica magica.

Bilete s-au pus in vanzare si sunt disponibile doar pentru achizitie online pe www.inspirecinema.ro, pe aplicatia de mobil gratuita, ce poate fi descarcata din Google Play si App store, si la casele de bilete din incinta cinematografelor. Locurile sunt limitate!

Inspire Craiova VIP Electroputere - 60 lei

Inspire Mercur - 40 lei

Inspire Alba Iulia - 40 lei

 

Alte noutati