Petrece Weekend-ul la Inspire Cinema!

Petrece Weekend-ul la Inspire Cinema!

Petrece Weekend-ul la Inspire Cinema!
Te asteptam in weekend-ul 13 - 15 august in locatiile Inspire Cinema, cu un cadou pentru fiecare spectator!
Pentru orice bilet la film, achizitionat pentru perioada 13-15 august 2021, primesti un voucher cadou, valabil 30 de zile.

Voucher-ul este valabil pentru o singura persoana si poate fi folosit intre 16 august - 15 septembrie 2021, pentru toate filmele din program de Luni pana Joi, cu exceptia avanpremierelor. Voucher-ul poate fi folosit doar in locatia specificata, pentru care a fost achizitionat initial biletul la film.

Voucher-ul este valabil cu o rezervare in prealabil, din contul de client, sau in limita locurilor libere disponibile pentru proiectia dorita, la momentul prezentarii la casele de bilete. Rezervarile expira cu 30 minute inainte de film, in cazul in care biletele gratuite nu au fost ridicate de la casele din cinema. 

In cazul tranzactiilor online, va rugam sa solicitati colegilor de la case voucher-ul cadou pe baza biletelor electronice. Voucher-ul va fi oferit doar in baza unei tranzactii active in sistem, pentru perioada specificata. De asemenea, in cazul in care ati achizitionat deja biletele fizice, puteti solicita la casele din cinema voucher-ul cadou, in functie de numarul de bilete prezentat.

Voucher-ele vor fi acordate in cuantumul biletelor fizice sau online achizitionate.

Alte noutati

Hai la film!