Tarife

1. TARIFE

Pretul unui bilet la film difera in functie de zi, ora de rulare, formatul acestuia si categoria biletului achizitionat. Pentru proiectiile 3D sunt necesari ochelarii 3D Master Image. In cazul in care nu aveti, acestia se pot achizitiona de la casele de bilete, costa 5 lei/perechea si sunt disponibili in 2 dimensiuni, pentru copii si adulti. Ochelarii pot fi refolositi la urmatoarele filme 3D vizionate.

Valabile din 28 februarie

 

Craiova VIP ELECTROPUTERE

Proiectie VIP Film 2D Film 3D
Luni - Joi pana in 17:00   20 lei   22 lei
Luni - Joi dupa 17:00   23 lei   26 lei
Vineri - Duminica pana in 17:00   26 lei   30 lei
Vineri - Duminica dupa 17:00   28 lei   32 lei
Vineri - Duminica Sala Ultra 4K   32 lei   35 lei
Luni - Duminica Copii sub 14 ani   18 lei   20 lei 
Avanpremiera   35 lei   35 lei
Pachet Familie 2 pers*   41 lei   46 lei
Pachet Familie 3 pers*   56 lei   62 lei
Pachet Familie 4 pers*   74 lei   82 lei
Pachet Gasca 4 pers**   70 lei   80 lei

 

Craiova MERCUR / ALBA IULIA

Proiectie  Film 2D Film 3D
Luni - Joi pana in 17:00   18 lei   20 lei 
Luni - Joi dupa 17:00   20 lei   23 lei
Miercuri 1+1 GRATIS    20 lei   23 lei
Vineri - Duminica pana in 17:00   21 lei   23 lei
Vineri - Duminica dupa 17:00   23 lei   25 lei
L - J Copii, Elevi, Studenti    14 lei   16 lei
V - D Copii, Elevi, Studenti    16 lei   18 lei
Avanpremiera   23 lei   25 lei
Pachet Familie 2 pers*   34 lei   38 lei
Pachet Familie 3 pers*   48 lei   55 lei
Pachet Familie 4 pers*   60 lei   70 lei
Pachet Gasca 4 pers**   54 lei   60 lei

 

Voucher CADOU  Craiova VIP Electroputere Craiova MERCUR   ALBA IULIA  
1 Film         25 lei      25 lei       20 lei
1 Film + Meniu       40 lei    40 lei    35 lei 

 

Biletele cu pret redus se elibereaza pe baza unui document justificativ: carnet de elev, student, certificate de nastere etc.

*Pachetele Familie sunt valabile doar la  filmele cu rating Audienta Generala (AG) si Acordul parintilor sub 12 ani (AP12), cu exceptia Avanpremierelor, si cu prezenta a cel putin unui copil sub 14 ani.

**Pachetele Gasca sunt valabile de Luni - Vineri doar pentru elevi si studenti, pe baza unui document justificativ, la toate filmele din program cu exceptia Avanpremierelor.

 

2. VOUCHER CADOU

 

Acum poti achizitiona un VOUCHER CADOU pe care il pot oferi celor dragi, indiferent de ocazie: zi onomastica, zi de nastere, pentru ca nu ai mai avut timp sa ii cumperi ceva sau a ramas ca faci cinste cu un suc. Vouchere sunt disponibile in doua variante: Voucher Film valabil pentru 1 persoana, inclusiv la avanpremiere, cu o rezervare in prealabil. Voucher Film + Meniu, valabil pentru 1 persoana, include in plus si un Meniu Popcorn Mediu + Suc la alegere (Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite). Voucherele nu au perioada de valabilitate, si pot fi folosite pentru orice film din programul curent 2D si 3D. Ochelarii 3D nu sunt inclusi in pret. Nu se aplica proiectiilor cu pret special.

 

Din multitudinea de filme lansate saptamanal, de toate genurile si pentru toate gusturile, cu siguranta o sa-l gaseasca pe cel mai potrivit pentru vizionare, chiar daca are 3 ani sau este deja bunic. 

 

Vouchere pentru persoane fizice pot fi achizitionate doar de la casele de bilete din cinema. Pentru companii si vouchere personalizate in cantitati mari, va rugam sa ne scrieti pe office@inspireicinema.ro.

 

Voucher Craiova                                                Voucher Alba Iulia

 

         

 

3. REZERVARI SI REDUCERI DE GRUP

 

In cazul in care doriti sa rezervati locuri pentru un grup de minimum 10 persoane, va rugam sa ne contactati pe office@inspirecinema.ro, pentru o oferta personalizata. 

Pentru grupuri mai mici de 10 persoane, biletele se pot doar rezerva / achitiiona online sau de la casele de bilete din incinta cinematografelor.

 

4. OFERTE SI PROMOTII

 

Acum poti beneficia de produse gratuite de la bar cu Cardul de Fidelitate Inspire Cinema si de oferte promotionale destinate exclusiv posesorilor acestui card.

Mai multe detalii pe pagina de Fidelitate.

 

 

5. PUBLICITATE

 

Ai un business, vrei sa-ti promovezi afacerea sau ai o promotie si doresti ca toata lumea sa auda de ea? Acum poti face asta printr-un spot publicitar care va rula inainte de filmele din program 7 zile/7. Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi pe office@inspirecinema.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

 

6. ORGANIZARE EVENIMENTE

 

Doresti sa faci o surpriza placuta unei persoane dragi sau vrei o proiectie speciala de film? Poti inchiria salile de cinema sau sa organizezi diferite evenimente in incinta cinematografului. Te rugam sa ai in vedere un termen de cel putin 48 de ore pentru transmiterea eventualelor filmulete/spoturi personale care vor rula la data evenimentului.

 

Trimite-ne un e-mail pe office@inspirecinema.ro cu mai multe detalii despre evenimentul pe care dorresti sa il organizezi si iti vom raspunde cu o oferta personalizata in cel mai scurt timp.