Termeni si conditii

 1. Programul proiectiilor
  • Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.
 2. Legenda clasificare filme
  • AG - Audienta Generala
  • AP12 - Acordul Parintilor sub 12 ani
  • N15 - Nerecomandat sub 15 ani. Copiii sub 12 ani trebuie sa achizitioneze biletul in prezenta unui parinte, care isi da astfel acordul de vizionare a filmului.
  • IM18 -  Interzis sub 18 ani
 3. Sistemul de rezervari
  • Rezervarile online trebuie achitate cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea filmului, in caz contrar acestea se vor anula automat.
  • Pentru validarea rezervarilor, operatorii de la ghiseu pot solicita un document de identitate sau codul de rezervare, asigurandu-se astfel de corectitudinea informatiilor.
 4. Bilete achizitionate online sau de la casele de bilete
  • Pretul biletului la un film in format 3D nu include contravaloarea ochelarilor 3D pe care ii puteti pastra si refolosi in locatia Inspire Cinema.
  • Orice tranzactie online trebuie finalizata in maxim 15 minute sau va fi anulata automat. Datorita platii securizate si pentru a evita achizitionarea acelorasi locuri de catre persoane diferite, in momentul in care ati ales butonul "Cumpara bilete" si va razganditi cu privire la achizitia acestora, locurile selectate se vor debloca automat dupa expirarea timpul acordat finalizarii primei platii initiate.
  • Se pot selecta doar locuri alaturate, pe acelasi rand per tranzactie. 
  • Codul primit va fi scanat de catre plasatori la intrarea in sala, sau la Infokiosk-ul amplasat in incinta cinematografului care va genera biletele electronice. Biletele achitate online pot fi printate cu pana la 30 minute dupa inceperea proiectiei, dupa care acestea nu mai figureaza in sistem, chiar daca plata biletelor a fost efectuata.
  • In cazul in care intampinati probleme in achizitionarea biletelor, trimiteti-ne un e-mail cat mai detaliat despre problema cu care va confruntati pe office@inspirecinema.ro si vom reveni in cel mai scurt timp cu o solutie. Va rugam sa folositi o alta adresa de e-mail in afara de domeniul "@hotmail.com", pentru a putea primi raspunsul nostru.
  • Va rugam sa verificati ca locurile selectate sa fie cele dorite de dvs. inainte de a plasa o comanda. Biletele nu vor putea fi inlocuite, rambursate sau revandute.
  • Inspire Cinema nu este responsabila in cazul in care clientul a ales gresit filmul / data / ora / locurile sau nu s-a prezentat la spectacol.
 5. Invitatii si vouchere
  • Biletele promotionale, voucher-ele si invitatiile nedatate se supun conditiilor de disponibilitate a locurilor. Recomandam sa rezervati in prealabil locurile la spectacolul dorit.
  • In cazuri exceptionale, distribuitorul de film poate sa interzica primirea de invitatii, indiferent de natura lor, si oferirea de gratuitati (cu exceptia celor pentru persoane cu handicap in limitele admise) pentru un anumit film sau in primele saptamani de la lansare.
  • O invitatie sau un voucher poate fi folosit o singura data de catre persoana careia i-a fost atribuit (oferit cadou, premiu concurs etc), conform specificatiilor trecute pe documentul fizic.
 6. Acordarea biletelor reduse sau gratuite
  • Biletele pentru elevi, studenti, pensionari si copii sub 10 sau 14 ani se elibereaza in baza unui document justificativ, ca de exemplu: carnet elev, carnet student, cupon de pensie, certificate de nastere, etc.
  • Persoanele cu handicap beneficiaza de gratuitate la filmele 2D si 3D, in zilele Luni pana Joi, la proiectiile cu incepere pana in ora 17:00, in limita unei persoane/spectacol, pe baza certificatului de incadrare in grad de handicap, valabil la data prezentarii, si a cartii de identitate. Pentru proiectiile 3D, ochelarii se achizitioneaza separat si costa 5 lei perechea.
 7. Acces cafenea
  • Accesul la Inspire Cafe Mercur si pe terasa cafenelei se poate face liber de luni – vineri pana in ora 16:30, iar dupa aceasta ora si in zilele de weekend, se poate intra doar pe baza biletului la unul dintre filmele care ruleaza in intervalul orar respectiv.
  • Va rugam sa pastrati biletul achizitionat pana la iesirea din incinta cinematografului.
 8. Reguli in cinema
  • Accesul in incinta cinematografului cu bauturi si/sau produse alimentare, cumparate din exteriorul Inspire Cinema, este INTERZIS.
  • Fotografierea sau filmarea in incinta cinematografului este strict INTERZISA.
  • Fumatul, inclusiv folosirea tigarii electronice, in incinta cinematografului este INTERZIS.
  • Inspire Cinema isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor in stare de ebrietate sau al celor care deranjeaza linistea si confortul spectatorilor, indiferent daca cei in cauza se gasesc in posesia unui bilet valabil.
  • Inspire Cinema nu isi asuma raspunderea pentru bunurile personale pierdute, furate sau stricate.
 9. Taxe bilete
  • Preturile biletelor vandute de Inspire Cinema includ TVA, contributia pentru Crucea Rosie Romana (1%) si Timbrul Cinematografic (2%).
 10. Date cu caracter personal
  • S.C. Pro Solutions S.R.L. este autorizat cu privire la protectia datelor cu caracter personal cu numarul 19612. Continutul sau priveste, intr-o forma generica, dreptul persoanei fizice de a-i fi aparate acele caracteristici care conduc la identificarea sa si obligatia corelativa a statului de a adopta masuri adecvate pentru a asigura o protectie eficienta;
  • Prin Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date a fost transpus acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementeaza cadrul juridic general al protectiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene.
 11. Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati si pagina Informatii.

 

 REGULAMENT CONCURS INSPIRECINEMA SPIDER-MAN

1. Obiective

Scop: - cresterea popularitatii in mediul online a brandului InspireCinema - cresterea numarului de urmaritori de pe paginile de social media - impulsionarea audientei sa interactioneze cu paginile si continutul acestora(follow, like, comment, share, tag) - cresterea vizibilitatii si popularitatii brandului Inspire Cinema

2. Regulament Concurs

Pentru a fi eligibili sa participe la extragerea premiilor, toti cei care se inscriu trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: sa achizitioneze bilete (fizic sau online) la ecranizarea lungmetrajului Spider Man: Across The Spider Verse, sa dea follow paginii de Instagram Inspire Cinema, Like si Share la postare pe Story. Daca au indeplinit conditiile mai sus mentionate, acestia trebuie sa se inscrie in formularul (aici link formular), completand informatiile cerute (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si codul biletului - fizic sau online). Daca nu au indeplinit cumulativ toate conditiile de achizitionare a biletului, follow la pagina de Instagram Inspire Cinema, like si share la postare pe story, acestia nu se pot inscrie la extragere.

Premiile oferite de catre distribuitorul InterComFilm, sunt formate din:

- 5 premii a cate 1 Penar;

- 5 premii a cate 1 Phone Stretcher;

- 5 premii formate din 1 Set Pixuri + 1 Set Carti de Joc;

- 5 premii formate din 1 Set de Paie Metalice + 1 Jucarie Squishy.

Premiile se acorda castigatorilor, in mod aleatoriu, celor care au indeplinit cumulativ toate conditiile de participare.

Castigatorii se vor fi extrasi prin intermediul site-ului random.org si anuntati pe 06 Iunie 2023.

 

REGULAMENT GENERAL DE PARTICIPARE PENTRU CONCURSURILE ORGANIZATE PE PAGINA DE FACEBOOK INSPIRE 

ARTICOLUL. 1 – ORGANIZATORUL

1.1.Prezentul Regulament General se refera la concursurile organizate de SC PRO SOLUTIONS SRL (Organizator) si se aplica tuturor concursurilor (denumite Concursuri Inspire Cinema) organizate pe pagina de Facebook a Organizatorului (Facebook Inspire Cinema) si pe site-ul oficial www.inspirecinema.ro.

1.2.Concursurile Inspire Cinema se desfasoara conform prezentului Regulament General (disponibil integral pe www.inspirecinema.ro/termeni_si_conditii), cu completarea prevederilor din “Mecanismul concursului””, publicat odata cu anuntarea fiecarui concurs in parte.

1.3. Dispozitiile prezentului Regulament General sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

1.4. Concursurile se vor desfasura conform prevederilor prezentului Regulament General obligatoriu pentru toate persoanele, care vor participa (denumite in continuare „Participanti”).

1.5. Prin participarea la “Concursuri Inspire Cinema” se prezuma cunoasterea „Regulamentului General”, “Mecanismului concursului” si implicit acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

 

ARTICOLUL. 2 - LOCUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

2.1. Concursurile se desfasoara pe pagina de Facebook “Inspire Cinema”.

 

ARTICOLUL. 3 - REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

3.1.  Regulamentul General al Concursului este disponibil in format electronic, pe site-ul www.inspirecinema.ro/termeni_si_conditii.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul oricand pe durata de desfasurare a Concursurilor, cu conditia instiintarii prealabile a Participantilor cu privire la orice modificare a prevederilor acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi comunicate catre public prin afisarea lor pe pagina Facebook  si/sau pe site-ul oficial.  

 

ARTICOLUL. 4 - DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1. Pot participa la “Concursurile Inspire Cinema“ doar persoanele fizice care au implinit varsta de 15 ani si care sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania organizatoare pentru viitoarele activitati de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

4.2. Angajatii SC PRO SOLUTIONS SRL si rudele acestora de gradele I si II nu au drept de participare.

4.3. Participantii la “Concursurile Inspire Cinema” pot sa castige doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs (indiferent de durata acestuia).

4.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene, rasiste, denigratoare in orice fel sau alt gen de texte sau imagini postate pe pagina sa sau pe pagina concursului, care promoveaza violenta sau un limbaj neadecvat. In cazul in care un participant are un comportament nepotrivit si care incalca prevederile prezentului regulament, Organizatorul il poate descalifica din concurs.

4.5. Participarea la concursurile initiate de Organizator inseamna o acceptare implicita si tacita a prezentului Regulament General si a Mecanismelor specifice fiecarui concurs in parte.

 

ARTICOLUL. 5 – PREMIILE CONCURSULUI

5.1. In cadrul Concursurilor Inspire Cinema, premiile vor fi acordate castigatorilor conform Regulamentului General si al Mecanismului concursului, mecanism afisat odata cu anuntarea fiecarui concurs in parte.

5.2. Pentru fiecare concurs in parte, Organizatorul va face publice, de la inceput, pe pagina de Facebook si pe site, urmatoarele informatii: numarul premiilor, conditii pentru inscrierea in concurs, perioada de desfasurare, mecanismul de castig, cand vor fi anuntati castigatorii si alte detalii specifice.

5.3. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau in alte bunuri si nici nu pot sa isi schimbe caracteristicile.

5.4. Castigatorii sunt obligati sa isi revendice premiul in termen de maximum 48 de ore de la data afisarii rezultatului concursului, prin transmiterea catre Organizator, prin mesaj privat pe pagina de Facebook Inspire Cinema, a datelor de identificare  si a tuturor datelor de contact necesare (nume, prenume si numar de telefon).

5.5. Premiile materiale (obiecte promotionale) se ridica obligatoriu in decurs de maxim 10 zile lucratoare din ziua in care persoana castigatoare a fost anuntata ca poate sa isi ridice premiul. Premiile neridicate in termenul mentionat, sunt anulate si castigatorii pierd dreptul de a mai intra in posesia lor.

5.6. Premiile se ridica personal de catre castigatori, pe baza cartii de identitate, de la sediul Inspire Cinema - Etaj 4, Mercur Center, Calea Unirii 14, Craiova; zilnic intre orele 10:00 – 23:00 si nu sunt transmisibile.

 5.7. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook “Inspire Cinema” si pe site-ul oficial www.inspirecinema.ro.

 

ARTICOLUL 6 – MECANISMUL DESFASURARII CONCURSULUI

6.1. Fiecare Concurs Inspire Cinema se desfasoara conform Mecanismului de concurs propriu (disponibil printr-un link, afisat odata cu anuntarea concursului) si a Regulamentului General (disponibil pe www.inspirecinema.ro/termeni_si_conditii).

 

ARTICOLUL 7- INCETAREA/ INTRERUPEREA CONCURSULUI

7.1. Concursul va putea fi intrerupt pentru durate determinate si/sau va putea inceta doar in caz de forta majora/caz fortuit, asa cum sunt definite de lege si/sau printr-o decizie unilaterala a Organizatorului Concursului, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare la sediu si pe pagina de web a Organizatorului.

 

ARTICOLUL 8 – LITIGII SI ALTE CLAUZE

8.1. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Concursuri se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.